Big Boss Perfect Lady

Product Kesihatan Terbaik untuk Wanita
Big Boss Perfect Lady Untuk Payudara Dan Punggung

ANTARA KHASIAT BIG BOSS PERFECT LADY

1.Menambah saiz payudara.
2.Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur.
3.Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara).
4. Menganjalkan kulit yang melendut.
5. Melambatkan proses penuaan.
6. Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak.
7. Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
8. Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
9. Mengetatkan vagina.
10. Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
11. Membantu menggelapkan rambut beruban dan menggalakkkan pertumbuhan rambut
12. Menambah tenaga dan kecergasan
13. Mengatasi masalah sukar tidur

Pueraria Mirifica adalah merupakan sejenis tumbuhan yang banyak tumbuh dikawasan tanah tinggi di Utara Thailand Dalam bahasaThai, ia dipanggil White Kwao Krua.

Pueraria Mirifica mempunyai kesan seperti estrogen yang sangat hebat.Ia telah digunakan berabad lamanya sebagai herba anti-penuaan. Pueraria Mirifica juga terkenal sebagai herba semulajadi untuk pembesaran serta penganjalan payudara.

Phytoestrogen yang terkandung dalam Pueraria Mirifica memberikan kesan positif dalam merawat masalah osteoporosis,merawat simptom-simptom menopause dan mengelakkan pembentukan kanser yang disebabkan ketidakseimbangan hormon.

Phytoestrogens bukanlah hormon, tetapi ia memberikan manfaat yang sama seperti hormon estrogen, iaitu sumber utama yang menyumbang ke arah pembesaran payudara. Phytoestrogens memaksimumkan pengaliran darah dan peredaran estrogen sekitar tisu-tisu payudara.

Hasilnya,payudara anda menjadi bertambah besar dan bertambah anjal dan mantap. Pueraria Mirifica menambah tisu-tisu lemak disekitar kawasan payudara. Ia juga membantu dalam menyokong kolagen yang memberikan bentuk yang cantik dan anjal secara semulajadi.

Pueraria Mirifica juga mengandungi ekstrak miroestrol dan deoxymiroestrol yang boleh memberi kesan pembentukan semula pada bentuk payudara yang semakin kendur hasil daripada perubahan hormon dan faktor dimamah usia.Malahan ia juga menjanjikan kecantikan payudara agar semakin montok dan menggiurkan seperti yang diidamkan setiap wanita.

Keistimewaan Pueraria Mirifica juga dapat memberi bentuk badan yang sempurna terutama pada bahagian payudara dan pinggul. Hasil penggunaan yang kerap pasti memberi impak kepada saiz payudara yang asa lkepada saiz idaman. Ia juga mengandungi agen anti-kanser yang dapat membantutkan pertumbuhan sel kanser bagi pengidap kanser payudara. Ini membantu kaum wanita bebas daripada kanser payudara yang merupakan penyakit pembunuh utama wanita iaitu dengan mencegah pertumbuhan sel tersebut.

MENGAPA BIG BOSS PERFECT LADY CAPSULES ?

  • Pengilangnya adalah antara yang terbesar di Malaysia
  • Produk 100% buatan Malaysia 
  • Kandungan Pueraria Mirifica yang lebih berbanding produk produk lain
  • Kualiti yang tinggi 
  • Ada Sijil PUSAT RACUN NEGARA

Pokok Pokok Pueraria Mirifica hanya terdapat di Thailand & Myanmar. Pengekspotan pokok pokok ini adalah dilarang di Thailand tetapi pengeksportan produk-produk berasaskan Pueraria Mirifica adalah dibenarkan.

Selepas menggunakan kapsul Big Boss Perfect Lady, anda akan memperolehi hasilnya selepas 2-4minggu, bergantung kepada kuantiti tisu dalam payudara. Biasanya,pertambahan maksimum diperolehi selepas 3 bulan menggunakan kapsul Big Boss Perfect Lady ini. Adalah tidak mustahil untuk memperoleh pertambahan saiz antara 1-3 inci.

SIJIL PENGIKTIRAFAN

100% Selamat. Produk herba Big Boss Perfect Lady mendapat sijil Analisis dari Pusat Racun Negara dan diiktiraf di seluruh Malaysia serta memenuhi syarat dan standard GMP (Good Manufacturing Practice).

Amaran:

Big Boss Perfect Lady tidak sesuai digunakan oleh gadis yang berumur kurang dari 18 tahun kerana tubuh belum berkembang sepenuhnya. Selain itu,wanita mengandung dan memberikan susu badan pada bayi juga tidak sesuai menggunakannya. Sila ikut sukatan pemakanan yang betul.

KOMPENEN ISTIMEWA BIG BOSS PERFECT LADY

Fitoestrogen, Isoflavon, Miroestrol & Derivatifnya, Anti Kanser, Anti-penyakit jantung, Anti-osteoporosis, Anti-tanda menopos

PERUBAHAN DAPAT DILIHAT DALAM MASA 2 MINGGU… 100% BERKESAN

TINDAKBALAS AWAL :-
Badan terasa penat, lesu, mengantuk, pening, loya & sakit kepala…

Tindakbalas ini bergantung kepada tahap hormon masing2…

TESTIMONI

CADANGAN PENGAMBILAN

1 Biji Kapsul Pagi dan 1 Biji Kapsul Malam Sehari 
P/S: banyakkan minum air kosong

Harga: RM120

SILA SMS / WHATSAPP

ORDER BIG BOSS PERFECT LADY HANTAR KE 010-521 9698 PAK LANG

ATAU TEKAN BUTTON TEMPAH SEKARANG”