HAMMER OF THOR ORIGINAL MADE IN ITALY

| BESAR | PANJANG | KERAS | TAMBAH AIR |TAHAN LAMA |

HAMMER Capsule adalah makanan tambahan yang membantu melancarkan peredaran darah,membesar, memanjang dan menguatkan otot zakar secara semulajadi..100% SELAMAT.

APA ITU HAMMER OF THOR?

H.O.T Diperbuat Daripada 100% Herba Semulajadi Terbaik Dunia Dan Telah Melalui Ujian Makmal Dan Mendapat Pengiktirafan F.D.A. Tiada Unsur Campuran Bahan Kimia Yang Mencurigakan. Dengan Pengambilan 1 Biji Pagi Sudah Cukup Untuk Membuatkan Kebatinan Anda Terserlah Dan Energy Seharian Berganda Daripada Biasa. Tak Percaya? Cuba Sendiri Dan Rasai Kesan Terbaik.Sehingga Hari Ini H.O.T Telah Membantu Ratusan Ribu Orang Di Seluruh Dunia..Hammer Of Thor ialah Supliment Lelaki Terbaik Abad Ini Dan Telah Mendapat Pengiktirafan MAXIM 2016 (Majalah Men Health) Suami Perkasa perlu sentiasa berstamina dan bersedia pada bila-bila masa untuk memberi layanan GRED AAA+ kepada Isteri.Menjadi Suami bukan hanya sekadar menyediakan keperluan meterial semata-mata tetapi mampu memberi nafkah batin yang sewajarnya. Dengan H.O.T anda tidak perlu urut, cukup dengan hanya ambil 1 biji kapsul setiap hari dan amalkan. Anda akan lihat dan rasai hasil yang menakjubkan. Tiada yang mustahil untuk MEMBESAR & SIHAT hanya dengan mengambil Hammer Of Thor yang ORI.

KELEBIHAN HAMMER THOR’S

? Meningkatkan Stamina.
? Membangkitkan Ghairah
? Mengatasi Permasalahan Ejakulasi Pramatang
? Menambah Ketegangan, Lebih Kuat & Keras Semasa Ereksi.
? Mendapatkan Lebih Nikmat.
? Tahan Lebih Lama.
? Membesarkan & Memanjangkan Saiz Zakar.

CARA HAMMER OF THOR BERFUNGSI

✅ Pengambilan Minggu Pertama :-
Anda akan merasakan tubuh yang lebih bertenaga dan keinginan seksual yang lebih kuat.Ereksi secara semulajadi terjadi dengan peningkatan aliran darah ke Mr P.

✅ Pada Minggu Kedua :-
Kadar hormon dalam tubuh adalah antara punca utama permasalahan dalam hubungan sex pada lelaki.Dengan pengambilan secara consistant akan memulihkan hormon. Ereksi menjadi lebih stabil dan lama. Hubungan seksual pun dapat bertahan lebih lama, keghairahan meningkat.

Dalam 30 Hari :-
Fungsi seksual akan pulih dan kembali normal. Anda akan mendapatkan kembali keyakinan diri dan mampu untuk melakukan hubungan seks pada bila-bila masa saja.

✅ Bulan Kedua & Ketiga :-
Pada peringkat ini adalah di tahap pembesaran Mr P. Untuk mendapatkan hasil yang maximum untuk pembesaran dan pemanjangan secara stabil .Digalak sekurang-kurangnya pengambilan 3 ke 4 bulan secara berterusan.

? ? 1 Botol H.O.T ada 30 biji utk sebulan mkn.

TESTIMONI

Cara pengambilan H.O.T 1 biji sehari sebaiknya 1 jam selepas breakfast.

Pastikan anda minum air kosong 1.5 litre – 3 litre sepanjang hari untuk mempercepatkan proses pemulihan.

H.O.T di syorkan pengambilan sehingga 3 bulan secara consistant utk mendapatkan hasil yang mantap seperti yang anda impikan.

Harga: RM150 RM120

SILA SMS / WHATSAPP

ORDER HAMMER OF THOR HANTAR KE 010-521 9698 PAK LANG

ATAU TEKAN BUTTON TEMPAH SEKARANG”